Programmeren & installeren

Programmeren

Peeters Robotic Solutions beschikt over alle expertise om robots van ABB, Fanuc, Kuka en Universal Robots te programmeren. Onze kennis stelt ons in staat om de robots exact af te stemmen op de wensen en standaarden van onze opdrachtgevers.

Het programmeren kan voor zowel nieuwe als bestaande installaties gelden, en wordt altijd ingericht zodat eigen medewerkers hier uitstekend mee overweg kunnen.  De wensen van onze klanten staan centraal. Om aan deze vraag te voldoen bedenken we de beste oplossing en ontwikkelen een plan op maat. Om de precieze werking van een installatie voor te stellen is het mogelijk een simulatie in 3D te maken. Onvolkomenheden kunnen dan vooraf worden bijgestuurd.

Installatie

Wij stellen ons ten doel om de beste robot oplossingen te ontwikkelen. Maatwerk is daarin erg belangrijk. Elk systeem dat we ontwikkelen wordt opgebouwd en getest op onze locatie in Dongen. Bij een geslaagde Factory Acceptance Test (FAT) wordt alles gedemonteerd en gereed gemaakt voor transport en bij de klant opgebouwd. Op locatie wordt een Side Acceptance Test (SAT) uitgevoerd.